Cégismertető

Személyemelő berendezések

2-3 szintes lakóházakhoz felvonók, mozgássérültek részére gyártott speciális emelő berendezések gyártását 10 éve végezzük.

Közintézmények

Fontos, hogy a megfelelő típusú felvonó kerüljön beépítésre, mivel a kerekesszékes akadálymentesítéshez szabványos méretek tartoznak.

Típusok

Az egyszerű rámpáktól a lépcsőliftekig, a függőleges emelők, lakásliftek, szociális liftek gyártását, forgalmazását és teljeskörű ügyintézését végezzük.

Különlegességek

Ülő lépcsőlift,

Csövön guruló, akkumulátoros, távirányítóval hívható. Előnye, hogy a legkisebb fordulóíven közlekedik, inox csövön gurul, amely korlátnak is használható. Faltól független, lépcsőfokokra szerelhető (lábakra). Nincs kábelezés, gyorsan szerelhető.

Kézi működésű lépcsőlift

Kedvező árfekvése végett egy kézzel működő kerekesszékes emelő berendezést fejlesztettünk ki, amit a magánszemélyek, illetve a társasházak részére készítettünk. Mivel a lakótelepi bejáratok 5-8 lépcsőfokkal indulnak a liftek süllyesztéke miatt, véleményünk szerint az összes bejárathoz szükség lenne a felszerelésére.

Előnye, hogy áram nélkül közlekedik, kis erővel (2-3 kg) kézzel le-, illetve feltekerhető, szükség esetén mellette haladva könnyen tekerheti.

 

EZ A TÍPUS BIZTONSÁGTECHNIKAI MINŐSÍTÉST KAPOTT.

 

Igény merült fel egy erősített kivitelű típusra is, mely a közintézményekbe szerelhető akadálymentesítés végett (magán orvosi rendelők, éttermek, szolgáltató egységek stb.) Árfekvése egyharmada a hagyományos típusoknak.

Fejlesztés

Megkezdtük a kézi működésű függőleges emelőgép gyártását 2 m emelőmagasságig, zárt, könnyűszerkezetes aknában (teraszok, lakások szintkülönbségeihez), valamint egy kedvező árfekvésű, egyenes pályán közlekedő lépcsőlift fejlesztését. Ennek különlegessége, hogy a hajtás és a felfüggesztés a plató mögött van elhelyezve. A többi típussal ellentétben az alsó támasztóláb az alsó lépcsőfok előtt van, így ezen géptípus képes akár az utcára is közlekedni, úgy, hogy a járdán nincs semmilyen tartóelem.

Elérhetőségünk

Technoker-Catering Kft.

1039 Budapest, Árpád u. 101.

Iroda és bemutató terem:

1135 Budapest, Zsinór u. 37.

Telefon: 782-5583

E-mail: felvono@chello.hu

Web: www.technokerlift.hu